Talouskonsultointi

Lukema Oy tarjoaa erilaisia taloudellisia konsultti- ja neuvontapalveluja kaiken kokoisille yrityksille ja yhdistyksille. Jos yritykselläsi on talouteen liittyviä ongelmia, ota yhteyttä ja kerro tilanteesta tarkemmin, niin etsitään yhdessä tarkoitukseen sopiva ratkaisu.

Toiminnantarkastus

Lukema Oy tarjoaa ammattimaista toiminnantarkastusta sellaisille yrityksille, yhdistyksille ja taloyhtiöille, joiden ei lain mukaan tarvitse valita auktorisoitua tilintarkastajaa. Tarkastajamme on suorittanut HT-tilintarkastajan tutkintoon vaadittavat opinnot, ja hänellä on paljon käytännön kokemusta tarkastustyöstä. Toiminnantarkastuksemme on asiantuntevaa ja yksityiskohtaista, ja hinnasta sovitaan aina tapauskohtaisesti vaadittavan työmäärän mukaan. Toiminnantarkastukset toteutetaan soveltuvin osin tilintarkastusstandardien mukaisesti.

Lakisääteisten toiminnantarkastusdokumenttien lisäksi toiminnantarkastukseen on mahdollista sisällyttää erikseen laskutettava seikkaperäinen hallitukselle osoitettu toiminnantarkastuspöytäkirja, jossa käydään yksityiskohtaisesti läpi havaintoja ja tehdään kehitysehdotuksia hallinnon järjestämisestä. Toiminnantarkastuksen yhteydessä on myös mahdollista ostaa tilinpäätöksen liitetietojen malli, jonka avulla liitetietojen laatiminen lain vaatimukset täyttäväksi on lastenleikkiä.

Seuraava hinnasto on ohjeellinen:

  • Toiminnantarkastus 150 € + alv 24 % + posti- ym. kulut.
  • Seikkaperäinen toiminnantarkastuspöytäkirja
  • Liitetietojen malli
  • Toiminnantarkastukseen liittyvä selvittelytyö (tarkastusaineiston puutteista johtuva tai mikäli havaitaan jotain selvittelyä vaativaa – jos havaitaan sellaisia seikkoja, jotka edellyttävät erityistarkastuksena jatkamista, silloin sovitaan erikseen erityistarkastustoimeksiannosta) 100 €/h + alv 24 %

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt sähköpostitse: asiakaspalvelu@lukema.eu