Kuningatargambiitti

Tuntuuko sinusta koskaan, ettei kaikki ole sitä, miltä näyttää? Saati sitä, mitä muut väittävät sen olevan? Sisäinen pakko vaatii sinua puuttumaan asiaan, vaikka aavistatkin, ettei mikään enää ikinä sen jälkeen ole ennallaan...

Joensuulaisen taloustieteilijä Alia Dannenbergin esikoisteos Kuningatargambiitti aloittaa dekkarisarjan, joka tarkastelee yhteiskunnallisia ongelmia uudenlaisesta näkökulmasta. Romaanissa punoutuvat yhteen kansainvälisen talousrikollisuuden kiemurat ja sukupuolten tasa-arvon ongelmat, jotka ovat lukemattomille ihmisille arkipäivää vielä 2010-luvullakin. Oman mustavalkoisen lisävärinsä tarinaan tuo shakki, jonka maailmaa kaksinkertainen naisten SM-mitalisti kuvaa elävästi vuosikymmenten kokemuksella.

Alia Dannenberg on joensuulaistunut filosofian tohtori, joka on hiljattain vaihtanut akateemisen maailman silpputyöt talousalan yrittäjyyteen. Hän pelaa Joensuun Shakkikerhon edustusjoukkueessa ja on voittanut kahdesti shakin naisten SM-hopeaa. Hänellä on pakkomielle totuudesta, tasa-arvosta ja oikeudenmukaisuudesta.

Koko: 20 x 13 x 3,5 cm
Paino: 730 g
Sivuja: 473
Ekstrat: Kirjan mukana tulee kaksi Kuningatargambiitti-teeman kirjanmerkkiä sekä kirjaan on mahdollista pyytää omistuskirjoitus (kassalla tilauksen tekemisen yhteydessä).
Ei tuotekohtaisia toimituskuluja. Kiinteät toimituskulut 3 € / tilaus.
Useamman kirjan ostamisesta alennus.

Määrä

Hinta: 32.00 €

Toimituskulut: 0.00 €

Loading Päivittää