Toimitus- ja maksuehdot

Toimitus- ja maksuehdot

Toimitustavat

Tuotteet lähetetään 2. lk kirjeenä tai pakettina lähetyksen koosta riippuen. Paketti toimitetaan toimitusosoitetta lähinnä olevaan postin toimipisteeseen. Joensuun kantakaupungin alueella tilaukset voidaan mahdollisuuksien mukaan toimittaa myös suoraan kotiin.

Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen. Ulkomaantoimituksista sovitaan erikseen.

Toimituskulut

Toimitamme tilaukset Suomeen kassalla näkyvin toimituskuluin. Ulkomaille toimitettavissa tilauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@lukema.eu. Toimitusmaasta ja lähetyksen painosta riippuen perimme toimituskuluja ulkomaille 5-20 euroa.

Toimitusaika

Pyrimme lähettämään tilatut tuotteet 3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Mikäli kyseessä on ennakkotilaus, tuote toimitetaan perille aikaisintaan julkistamispäivänä. Jos toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä.

Tilauksen palautus

Sinulla on oikeus palauttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa sen vastaanottamisesta. Jos perut ostosopimuksen ja teet asiakaspalautuksen, sen käsittely- ja palautuskustannukset 7 € vähennetään maksamastasi ostohinnasta.

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteet, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi palautuksesta: asiakaspalvelu@lukema.eu tai puh. 044 238 1890 (arkisin kello 10-17). Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei riitä tilauksen perumiseksi.

Palauta käyttämättömät ja myyntikelpoiset tuotteet mieluiten alkuperäisessä pakkauksessaan, johon merkitset tunnuksen ”Asiakaspalautus”. Liitä mukaan kopio tilauksen mukana saamastasi lähetteestä / saatteesta.

Jos sinulle toimitettu tuote on väärä tai virheellinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kun palautat virheellisen tuotteen, liitä mukaan kuvaus havaitsemastasi virheestä.

Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikelpoinen. Tilaajalla on oikeus tutustua tuotteeseen samaan tapaan kuin myymälässä. Jos tuote on käyttöönoton tuloksena tullut myyntikelvottomaksi, sitä ei voi palauttaa.

Huomaa, että omistuskirjoitus kirjaan on ostajan pyytämä yksilöllinen muutos, joka lasketaan tuotteen käyttöönotoksi. Omistuskirjoituksen myötä kirjan vaihto- ja palautusoikeus rajoittuu ainoastaan ilmeisiin virhe- ja vikatapauksiin.

Tilauksen voi perua myös ennen toimitusta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Omistuskirjoitus

Kirjatilauksen yhteydessä voit halutessasi pyytää kirjaan henkilökohtaisen omistuskirjoituksen. Ainoastaan hyvän maun mukaiset omistuskirjoitukset toteutetaan. Kirjailija saa itse arvioida, täyttääkö omistuskirjoituspyyntö tämän ehdon. Huomaa, että henkilökohtaisella omistuskirjoituksella varustettua kirjaa ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Maksutavat

Tilisiirto: Maksaessasi tilisiirrolla ilmoita maksajan nimi ja tilinumero sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@lukema.eu maksutapahtuman yksilöimiseksi.

Kiitos!